Takım halinde karantinaya alınan Real Madri’de yasağa uymayan Luka Jovic kız arkadaşının doğum günü için özel bir uçakla Sırbistan’a geçti…

Real Madrid basketbol takımı oyuncularından Trey Thompkins’in koronavirüs testinin pozitif çıkmasının ardından aynı antrenman tesisini kullanan Real Madrid futbol takımı oyuncuları da karantinaya alınmıştı.

İspanyol devinin yıldız isimlerinden Luka Jovic 14 günlük karantina kuralını hiçe sayarak İspanya’dan ayrıldı. Yıldız ismin, model sevgilisi Sofija Milosevic’in doğum günü nedeniyle Sırbistan’a gittiği öğrenildi.

SIRBİSTAN BAŞBAKANI SİNİRLENDİ!

Yıldız oyuncu Luka Jovic'e Sırbistan’da ve İspanya’da herkesin sağlığını tehlikeye atması nedeniyle büyük tepki gösterildi. Sırbistan Başbakanı Ana Brnabic yaşananaları kınayarak ve kendisi gibi yasağı delen Ascoli’nin yıldızı Nikola Ninkovic’nin de cezalandırılacağını açıkladı.

SIRP BASININDAN AĞIR MANŞET: ''APTALLIK ETTİ!''

Sırp gazetelerinde yıldız oyuncunun bu sorumsuz hareketi sonrası “Luka Jovic bütün uyarılara rağmen Madrid’deki karantinayı delip Sırbistan’a dönerek aptallık etti” manşetleri atıldı.