La Liga ekiplerinden Barcelona'nın yıldız futbolcusu Lionel Messi takım arkadaşı Luis Suarez'in Atletico Madrid'e gönderilmesinden dolayı oldukça kızgın.

İspanyol takımında yeni teknik direktör Ronald Koeman'ın kadrosunda düşünmediği Suarez'in takımla sözleşmesi feshedilmiş ve Uruguaylı golcü Atletico Madrid'e transfer olmuştu.

Arjantinli yıldız Messi, takımdaki en yakın arkadaşı olan ve kendisi için düzenlenen veda seramonisinde gözyaşlarını tutamayan Suarez için bir veda mesajı paylaştı.

Arjantinli süper yıldız, Instagram hesabından yayımladığı mesajda "Seninle hem saha içinde hem de saha dışında artık her günü birlikte geçiremeyecek olmak çok zor olacak" ifadelerini kullanırken, yönetime ise şu sözlerle tepki gösterdi;

"Seni farklı bir formayla görmek ve sahada sana karşı oynamak çok garip olacak. Sen bu kulübün tarihinin en iyi oyuncularından biri olarak kendine yakışan bir vedayı hak etmiştin, seni böyle kapıya koymalarını değil. Ama artık şu noktada hiçbir şey beni şaşırtmıyor."

Öte yandan Katalan devinin son yıllarda özellikle Şampiyonlar Ligi'nde elde ettiği kötü sonuçlar nedeniyle Lionel Messi yaz transfer döneminde takımdan ayrılmak istediğini kulübe iletmiş fakat yönetim, 700 milyon euro'luk sözleşme fesih bedelini getirmediği takdirde oyuncusunun takımdan ayrılmasına izin vermeyeceği konusunda ısrarcı olmuştu.

Messi, bunun üzerine, Goal.com'a verdiği özel röportajda takımda kalacağını ama bunun nedeninin 700 milyon euro'luk imkânsız talep olduğunu belirterek Josep Maria Bartomeu yönetimine ateş püskürmüştü.

33 yaşındaki yıldız futbolcunun sözleşmesi 2021 yazında sona erecek.

Kaynak: Goal.com