İspanya'da yayın yapan Diario Gol gazetesi Messi'nin Barcelona'daki geleceği için endişeli olduğu ve yeni sözleşme imzalamak için gidecek ve gelecek oyuncular üzerinde söz sahibi olmak istediğini iddia etti.

Gazete Barça'nın Arjantinli yıldızının ilk olarak geriye gelip top alan, top dağıtımı yapan, ileride topu tutarak diğer oyunculara hücuma katılmaları için zaman kazandırabilen bir forvet istediğini yazdı. Gazeteye göre Messi'nin kafasındaki isimlerin başında Monaco'dan Kylian Mbappe var.

Yine Monaco'lu Bernardo Silva da listede.

Borussia Dortmund'dan Ousmane Dembele de Messi'nin istediği isimler arasında. Ayrıca Atletico Madrid'in Fransız yıldızı Antoine Griezmann da Messi'nin alternatifleri arasında.Arjantinli yıldız futbolcunun ayrıca Arsenal'dan Hector Bellerin'i de isteğini belirtiliyor.
Barcelona'nın tüm bu transferleri yapabilmesi için bazı oyuncularını göndermesi gerekiyor. Haberde Messi'nin bu konuda da devrede olduğu özellikle Luis Enrique'nin son dönemde aldığı oyuncuların satılmasını istediği bilgisine yer verildi.

Messi'nin kulübün transfer yapabilmesi için gerekecek olan kaynağı bulmasını istiyor. İşte Messi'nin takımdan gönderilmesini istediği oyuncular:

Paco Alcacer
Andre Gomes
Jeremy Mathieu
Lucas Digne
Denis Suarez

Hürriyet