İspanya, kulislerde konuşulan ilginç bir iddia ile çalkalanıyor. Buna göre Real Madrid Başkanı Florentino Perez, Barcelona'nın yıldızı Neymar'ı transfer etmek istiyor. Hatta iddiayı dile getirenler, Real Madrid'in geçtiğimiz günlerde düzenlenen Ballon D'Or ödül töreninde Brezilyalı futbolcunun babasıyla ilk teması gerçekleştirdiğini bile öne sürüyor.

"Hayat her şeye açık"

Konu ile ilgili spekülasyonlar, Barcelonalı yıldızın 27 Aralık tarihinde yaptığı açıklamalarla ortaya çıkmıştı. 24 yaşındaki futbolcu, Barça ile sözleşme yenileyip yenilemeyeceği sorusuna, "Bilmiyorum. Hayat uzun ve her şeye açık" diyerek karşılık vermişti. İşte bu yanıtın ardından Neymar'ın, takımdan ayrılabileceği söylentileri hız kazandı.

Diğer iki yıldızdan çok daha az kazanıyor

Barcelona'da Messi'nin yıllık 22.5 milyon euro net, Real Madrid'de ise Cristiano Ronaldo'nun 21 milyon euro kazandığı bir ortamda, Neymar'a biçilen ücretin 13.5 milyon euro olması da dedikoduları körüklüyor. Çünkü Brezilyalı futbolcu, geleceğin 1 numaralı yıldız adayı olarak gösteriliyor.

Yüzde 53 bu transfere karşı

Öte yandan iddiaları paylaşan Marca, internet sitesinde bir de anket yaptı ve "Neymar için 190 milyon euro verilir mi? sorusunu sordu. Ankete katılanların yüzde 47'si 'evet' derken, yüzde 53'ü 'hayır' diyerek bu paraya transferi onaylamadı.