Yaz dönemi boyunca adı trasnfer spekülasyonlarına karışan Neymar için Real Madrid ve Barcelona, birçok yıldız oyuncusunu ve ek olarak yüklü miktar parayı feda etmeye hazır...

Fransa ve İspanya kaynaklarına göre PSG Sportif Direktörü Leonardo ile Barcelona Sportif Direktörü Abidal'in buluşmasında PSG'nin yüklü bonservis bedeline ek olarak Ivan Rakitic, Ousmane Dembele ve Nelson Semedo'yu talep ettiği, Katalanlar'ın ise Philippe Coutinho ve Rakitic ile birlikte 100 milyon avro teklif ettiği, görüşmelerin tıkandığı bilgileri yer alıyor.

Real Madrid'in ise James Rodriguez ve Gareth Bale artı bonservis teklifinde bulunduğu, Fransızların talebininse 2018 Ballon d'Or ödülü sahibi Luka Modric ve Vinius Junior olduğuna dair haberler yazılıyor.

Real Madrid'in Neymar transferinde sona yaklaştığı düşünülürken bir iddia da İngiltere'den geldi. Express Gazetesi, Neymar'a yakın kaynaklardan Brezilyalı oyuncunun Madrid'e gitmek istemediğini söylediğini ortaya attı. Barcelona'nın bu transferde elinin güçlü olduğu ancak PSG'nin de 222 milyon avro serbest kalma maddesiyle transfer ettiği Brezilyalı ucuza bırakmak istemediği yorumları yapılıyor.

(AsistAnaliz)