ispanya La Liga'da tatsız günler geçiren Real Madrid'de Rafael Benitez'in görevine son verildi. Başkan Florentino Perez önderliğinde olağanüstü toplanan yönetim kurulu deneyimli teknik adamla yollarını ayırdı.

Real'in, yeni teknik direktör olarak Zinedine Zidane'ı görev başına getirmesi bekleniyor. TSİ 19.30'da düzenlenecek basın toplantısında Zidane'ın yeni teknik direktör olarak ilan edilmesi bekleniyor.

4 puan geriye düşünce...


Benitez idaresindeki Real Madrid son olarak dün gece Valencia ile oynanan maçta puan kaybetmişti. La Liga'daki karşılaşma 2-2 sona ermiş ve 37 puanlı Real, lider Atletico Madrid'in 4 puan gerisine düşmüştü.

Bir maçı eksik olan Barcelona ise 39 puanla ikinci sırada bulunuyor.

Halen Real Madrid'in altyapısında görev yapan Zidane, İtalyan teknik adam Carlo Ancelotti döneminde yardımcı antrenör olarak Real Madrid kulübesinde yer almıştı. Ancelotti-Zidane birlikteliği, Real Madrid'e 2013-2014 sezonunda UEFA Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu'nu getirmişti.

Mourinho'yu sollamıştı


Bir süre önce Real Madrid taraftarları arasında yapılan ankette de "Yeni teknik direktörün kim olmasını istersiniz?" sorusuna büyük çoğunluk 'Zinedine Zidane' yanıtı vermişti. Aynı ankette Chelsea'den kovulan Jose Mourinho ikinci sırada yer almıştı.

Kaynak: Fanatik