La Liga ekiplerinden Real Madrid'in koronavirüs karantinasından kaçan ve ülkesi Sırbistan'a giden 22 yapındaki santrfor Luka Jovic için Sırbistan Başbakanı Ana Brnabic ve Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic sert açıklamalarda bulundu.

Sırbistan Başbakanı Ana Brnabic yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;  "Kötü örnek olan birçok futbol yıldızımız var. Milyonlar kazanıyorlar ancak bireysel karantina önlemlerine uymadan, evlerine dönme peşindeler." 

Sırp futbolcu Jovic'in evinden çıkması halinde tutuklanacağını belirten Cumhurbaşkanı Vucic, "Jovic evinden ayrılırsa, tutuklanacak. Sanırım yaptığından pişmanlık duyuyor ancak bizim insanlarımızın, onun milyonlarından önemli olduğunu açıkça ona öğreteceğim." şeklinde konuştu.

22 yaşındaki futbolcu Jovic karantinayı ihlal ederek sevgilisi Sofija Milosevic'in doğum günü için Belgrad'a gitmesi hakkında konuşan baba Milan Jovic, "Her şeye rağmen Sırbistan hükümetinin açıklamalarını destekliyorum. Luka eğer bir yanlış yapmışsa ve suçlu bulunmuşsa gereken ceza verilmeli. Bu ceza hapis bile olsa verilmeli." ifadelerini kullandı.

Baba Jovic açıklamasını şu sözlerle tamamladı; "Belgrad'a gitme sebebi kız arkadaşının hamile olması. Onu yalnız bırakmak istemedi. Belgrad'a gittikten sonra ise evden hiç çıkmadılar. Sosyal medyada paylaştığı fotoğraflar önceki zamanda Madrid'de çekildi.''

Kaynak: Mynet Spor