Real Madrid'in eski sportif direktörü Jorge Valdano, kulübün Rafael Benitez'le yoluna devam etmesi gerektiğini düşünüyor.

Jose Mourinho'nun Chelsea'den kovulmasının ardından Florentino Perez'in Portekizli teknik adamı yeniden Santiago Bernabeu'ya getirmek için harekete geçtiği yönündeki haberler gündeme damga vurmuştu.

El Larguero'ya konuşan Valdano bu haberler karşısında şaşkınlığını gizleyemezken "Benim için böyle bir duruma inanmak, böyle bir durumu anlamak çok güç. Madrid zor bir dönemden geçiyor biliyorum ama her kriz anında bir aksiyona imza atmak çözüm değildir. Sürekli eylem halinde olmak çözümsüzlüğü beraberinde getirir." sözlerini kullandı.

Takımın Benitez'e inanması gerektiğini vurgulayan Arjantinli futbol adamı, "Benitez'in kendine ait yöntemleri var. Bunları takıma aşılaması dört ayda olacak şey değil. Zamana ihtiyacı var. Benitez kalır mı gider mi bilmiyorum ama gönderilirse, takımın şu anki halinde en az sorumluluk ona ait olmuş olacak." dedi.

Jose Mourinho 2009 ve 2013 yılları arasında çalıştırdığı Real Madrid'le bir La Liga ve bir Kral Kupası şampiyonluğu yaşamıştı.