O bir insanın hayatta sahip olabileceği her şeye sahip. Serveti 1 milyar Euro’ya dayanan, lüks içinde bir hayat süren Cristiano Ronaldo, yine de çok mutsuz!

Parasını gönlünce harcayamadığı açıklayan Ronaldo, “Sahip olduğum şeylerin anlamı yok. Aileme zaman ayıramıyorum. Emekliliğimde futboldan tamamen uzaklaşacağım” dedi.

“Zenginim, yakışıklıyım ve çok iyi bir futbolcuyum. Bu yüzden insanlar beni kıskanıyor ve nefret ediyorlar sanırım” diye konuşmuştu yakın bir geçmişte ‘Dünyanın en fazla kazanan futbolcusu’ Cristiano Ronaldo. Real Madrid’in Portekizli yıldızı, 2015 yılında 148 milyon Euro olan kişisel servetini 62 milyon daha arttırarak 210 milyon Euro’ya yükseltti ve Lionel Messi’ye tam 2 milyon Euro fark attı. Neredeyse bir o kadar da sponsor geliri olan 30 yaşındaki futbolcu, dev firmalardan senelik 25 milyon Euro kazanıyor. Ödediği vergiler ve banka hesapları da hesaba katıldığında Ronaldo, 1 milyar Euro’luk kişisel servetiyle herkesin özendiği bir hayata sahip.

Hayali futboldan uzak bir hayat

Milyonlarca Euro’ya evler satın alan, garajındaki 14 lüks aracı bulunan Portekizli yıldız, yine de hayatından şikayetçi. Öyle ki şubat ayında 31 yaşına girecek süperstar, futbolu bıraktığı andan itibaren spor dünyasından sonsuza kadar uzaklaşmak, ailesine zaman ayırmak istediğini açıkladı. İspanyol basınına samimi bir demeç veren Ronaldo, “Ailemle zaman geçirmeden, 11’imde Lizbon ve 18’imde Manchester’a gittim. Bunlar çok zorlu şeylerdi. Emekliliğimin ardından antrenörük, menacerlik ya da yöneticilik yapmak istemiyorum. Kendime ve aileme zaman ayırmak istiyorum” diye konuştu.

‘Sahip olduklarımın anlamı yok’

Sahip olduğu serveti istediği gibi kullanamadığını da belirten yıldız oyuncu, “En iyi işe, arabalara ve çok fazla paraya sahip olduğumu söyleyebilirsiniz fakat bu her şey değil. Örneğin Cumartesi günü Las Vegas’ta bir boks maçı vardı. Ailemi de alıp oraya gitmek isterdim ancak bunu yapamadım. Çünkü yeterince zamanım yok, bu nedenle sahip olduğum şeylerin de çok anlamı olmuyor” ifadelerini kullandı.