Endonezyalı Amanda Lopez, Dünya yıldızı Cristiano Ronaldo ile İnstagram üzerinden direkt mesaj yoluyla mesajlaştığını yayınladı

Portekiz'le EURO 2016'da şampiyonluk yaşayan Cristiano Ronaldo, çapkınlıklarına bir yenisini daha ekledi. Daha önce sosyal medya sitesi İnstagram üzerinden bazı kadınlara mesaj atan ve bu mesajları sosyal medyada geniş yankı bulan Ronaldo, bu mesajlarına bir yenisini daha ekledi.

KITALAR ARASI ÇALIŞTI

Daha önce Avusturalya asıllı Brezilyalı model Alina Lima ile İnstagram üzerinden mesajlaşan Ronaldo, daha sonra Rus dansçı Alena Alexandrova'yı da rahat bırakmadı. Acemi çapkın, mesajlarının sosyal medyada yayılmasının ardından çok tartışılmıştı.

ALENA ALEXANDROVA İLE OLAN MESAJLARI


ELİ VİCTORİA'S SECRET'A KADAR UZANDI

Bunca ifşalara aldırmayan dünya yıldızı Cristiano Ronaldo, Victoria's Secret mankeni Amerikalı televizyon sunucusu Kendall Jenner ile de yakın temasta bulunmuştu.

ATTIĞI TÜM FOTOĞRAFLARI BEĞENDİ

Ronaldo, Kendall Jenner'in İnstagram'a attığı tüm fotoğrafları beğenirken İrina Shayk'ın ardından gönlünü bir başka modele kaptırdığını adeta Dünya'ya duyurmuştu.

SON KURBAN AMANDA LOPEZ

Endonezyalı Amanda Lopez, Portekiz'in yaşayan efsanesi Cristiano Ronaldo ile sosyal medya sitesi İnstagram üzerinden direkt mesaj yoluyla mesajlaştığını takipçilerine yayınladı.