Rafael Benitez'in yerine Real Madrid'in başına geçen Zinedine Zidane, göreve kendi taraftarından tepki alarak başladı.

Ezeli rakibe övgü, tepkileri beraberinde getirdi

Zidane'ın teknik direktörlük koltuğuna oturması, akıllara eski kulübünde yükselen bir isim haline gelen Pep Guardiola'yı getirirken, Fransız teknik adam yaptığı açıklamada, kendisinin Guardiola ile kıyaslanmaması gerektiğini ve İspanyol teknik direktörün harika işler başardığını söyledi.

Başarılarının neredeyse tümünü Barcelona'da yaşayan Guardiola'ya yapılan bu övgüler, Real Madrid taraftarlarının da tepkisini çekti.

Barcelona, Pep Guardiola önderliğinde 4 senede Şampiyonlar Ligi, La Liga ve Copa Del Rey olak üzere 14 kupa kaldırmıştı.

"Elimden gelenin en iyisini yapacağım"

Zizou " Guardiola harika bir hoca ve ben de elimden gelenin en iyisini yapacağım. Kendimi kimseyle kıyaslamayacağım. Bunu futbol oynarken yapmadım, şimdi de yapmayacağım" iafdelerini kullandı.

Oyun felsefesi hakkında açıklama yapan Fransız teknik adam, "İyi futbol her zaman burada önemli olmuştur ve ben de bunu sürdüreceğim. Oyunumuz dengeli ve ofansif olmalı. Kafamda bir çok hedef var ve ben onlara ulaşmak için herşeyi yapacağım. Önemli olan tek şey kazanmak. Önceliğim her zaman Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak olacak." ifadelerini kullandı.