Cezayir asıllı Fransız teknik direktör Zinedine Zidane, La Liga'da Real Madrid'in Real Sociedad'ı mağlup ettiği maçın ardından hakemlerin konuşulmasından şikayetçi oldu.

Real Madrid, Sociedad'ı deplasmanda 2-1 yenerken karşılaşmaya hakem kararları damga vurdu.

Konuk ekip mücadelede penaltı golüyle öne geçtikten sonra Januzaj'ın Sociedad'a eşitliği götüren golü VAR kararıyla iptal edildi. Real Madrid'i 2-0 öne geçiren Benzema golünde ise VAR incelemesi Fransız futbolcunun topu eliyle düzeltmediğine kanaat getirdi.

47 yaşındaki çalıştırıcı Zidane, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında aldıkları galibiyeti şu sözlerle değerlendirdi;

"Beni rahatsız eden şey sürekli hakem konuşuyor olmamız. Sanki sahada hiçbir şey yapmamışız gibi. Biz maçı sahada kazandık ve galibiyeti hak ettik. Penaltı penaltıydı, golde de bence Benzema topa omzuyla dokunuyor. Hakem işini yapmaya çalışıyor, ben hakem kararlarıyla ilgili konuşmak istemiyorum. Onlara saygı göstermek zorundayım."

Real Madrid, İspanya Birinci Futbol Ligi'nin bitime 8 hafta kala Barcelona ile puanlarını eşitledi ve ikili averaj avantajıyla liderlik koltuğuna oturdu.

Kaynak: Goal.com