Real Madrid'in yeni teknik direktörü Zinedine Zidane, güzel bir futbol oynayarak tüm kupaları kazanmak istediklerini söyledi.

Zidane, düzenlediği basın toplantısında "Burada biz her zaman iyi futbol oynamaya çalışırız. Dengeli ama ofansif bir anlayışımız olacak. Benim için kadromuzdaki her oyuncu çok önemli Isco da James de çok önemli oyuncular. İleri üçlü de ben de Bale, Benzema ve Cristiano Ronaldo'yu oynatmayı planlıyorum." dedi.

Kendisinin Barcelona'da futbol oynadıktan sonra önce altyapıda çalışan ardından da Katalan devinin en başarılı sezonlarını geride bırakmasını sağlayan Pep Guardiola gibi başarılı olup olamayacağı sorulan Zidane, "Kendimi Guardiola ile kıyaslamıyorum. Bunu oyuncuyken de hiç yapmadım şimdi de yapmayacağım." ifadelerini kullandı.

Hedeflerinin tüm kupaları kaldırmak olduğunu sözlerine ekleyen Zidane, "Bu forma ile her zaman kazanmak zorundasınız. Şampiyonlar Ligi elbetteki bizim ilk hedefimiz. Ama mücadele ettiğimiz tüm kupaları kazanmak istiyoruz." şeklinde konuştu.

Garteh Bale'in Rafael Benitez'İn ayrılmasından mutsuz olmasını da değerlendiren Fransız çalıştırıcı, "Bale'in üzgün olmasını anlıyorum. Çünkü Benitez onun için harika bir teknik adamdı. Ama ben de onu Benitez'in sevdiği gibi seveceğim." dedi.