Bale’in durumu
Ronaldo’nun ayrılışının ardından takımın en etkili ismi olması beklenen Gareth Bale bunu başaramadı. Taraftarlar özellikle son maçlarda Galli yıldızı ıslıkları. Zidane, geçtiğimiz yıl takımın en çok kazanan futbolcusu konumundaki Bale’ olan sabrını yitirmişti. Zidane’ın takım en çok merakla beklenen kararı kuşkusuz Bale’in geleceği olacak.

Navas mı Courtois mı?
Real Madrid dünya çapında iki kaleciye sahip ve neredeyse ikisi de birbirlerini aratmıyor. Zidane, Real Madrid’de büyük başarılara ulaşırken kale Keylor Navas’a emanetti. Courtois, Zidane ayrıldıktan sonra transfer edildi. Julen Lopetegui iki kaleciyi de kullandı. Solari ise kaleyi Courtois’ya verdi. Geçen yaz yaklaşık 40 milyon euro’ya transfer edilen Belçikalı kaleci son dönemde formsuz. Zidane’ın bu tercihi de merak konusu.

Marcelo mu Reguilon mu?
Solari, genç oyuncuları takıma motive etmeye çalıştı. 18 yaşındaki forvet Vinicius Junior takıma henüz adapte olamadı. Bir diğer isim de Sergio Reguilon. 22 yaşında ve sol bek oynuyor. Solari son maçlarda Brezilyalı sol bek Marcelo’yu yedeğe çekti ve Reguilon’a şans vermeye başladı. Zidane döneminde kariyerinin en verimli dönemlerini geçiren Marcelo tekrar formasına kavuşabilir.

Isco’nun durumu
Solari döneminde kesik yiyen isimlerden biri de Isco’ydu. Yine Zidane döneminde en verimli zamanlarını yaşayan Isco, Solari döneminde forma bulmakta zorlandı. Şimdi, Zidane’ın gelmesine en çok sevinen isimlerin başında Isco geliyor.

Llorente mi Casemiro mu?
Solari döneminde forma bulmaya başlayan isimlerden biri de Marcos Llorente’ydi. 24 yaşındaki futbolcu birçok maçta sahaya çıktı ve kötü de performans sergilemedi. Fakat Casemiro da takımın yıldız isimlerinden biri. Bu sezon Toni Kroos ve Luka Modric gibi o da orta sahada kendini çok gösteremedi. Zidane’ın en çok transfer yapacağı mevkiinin ise orta saha olacağı belirtiliyor.

Kaynak: TRT SPOR