Zinedine Zidane, İspanya La Liga ekibi Real Madrid'in oyun sistemini savunurken, son dönemde gelen eleştiriler üzerine sistemini değiştirmeyeceğini belirtti.

La Liga'nın 21. haftasında Real Valladolid'e konuk olan Real Madrid sahadan Nacho Fernandez'in golüyle 1-0 sevinen taraf oldu.. Real Madrid'in 2020 yılı itibariyle oynadığı altı lig maçında atılan gollerin hiçbiri hücum oyuncularından gelmedi.

Teknik direktör Zidane, geçtiğimiz gün düzenlediği basın toplantısında taraftarların pas oyununa tahammül edeceğini ifade ederken, oyun tarzına yönelik eleştirilere de cevap verdi:

"Bernabeu tribünleri hiçbir şutun çekilmediği bir pas oyununu kabul etmeyecektir. Herkesin bir stili var. Bernabeu'da oyandım ve taraftarlar her şeyini sahaya veren oyuncular görmek istiyor. Bu hep böyle olmuştur. En önemli konulardan biri kazanamasanız bile taraftarın formanızı terlettiğini görmesidir. Her zaman aynı şeyi söyledim, değişmeyeceğim. Kulübün bu kadar değerli oyuncuları çalıştırma şansı vermesi benim içik çok önemli. Burada olduğum için çok şanslıyım. İki ay önce de eleştiriler vardı ve bu da değişmeyecek. Yaptığımız şeye devam etmemiz gerekiyor." ifadelerini kullandı.

Son 12 lig maçında yenilmeyen Real Madrid, 1 Şubat Cumartesi günü Atletico Madrid ile karşı karşıya gelecek.

Kaynak: Goal.com