La Liga ekiplerinden Real Madrid ile 250. resmi maçına çıkan teknik direktör Zinedine Zidane, yönetimi altında en kötü savunma performansını sergiledi.

Real Madrid, İspanya Kral Kupası çeyrek final karşılaşmasında Real Sociedad'a 4-3 kaybederek kupaya veda ederken, İspanyol ekibi Zidane yönetimininde kalesinde ilk kez dört gol gördü.

Ev sahibi ekip, şimdiye kadar 22 mücadelede 13 gol yerken, Avrupa'nın beş büyük ligi arasında kalesinde en az gol gören takım ünvanını elinde bulunduruyor.

İspanya La Liga devi Real Madrid'in bir mücadele de dört gol yediği son karşılaşma ise geçtiğimiz sezon Santiago Solari teknik direktörlüğünde, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde karşılaştıkları Hollanda ekibi Ajax mücadelesiydi.

İSPANYA KRAL KUPASI'NDA YARI FİNALİSTLER

İspanya Kral Kupası'nda yarı finalistler tamamlanan karşılaşmaların ardından belli oldu. Athletic Bilbao, Real Sociedad, Granada ve Mirandes, kupada son dört takım arasına kalmayı başardı.

Yarı final eşleşmeleri ise 7 Şubat Cuma günü belli olacak.

Kral Kupası'nı Granada ve Mirandes bu zamana kadar hiç kazanamazken, diğer yarı finalistlerden Real Sociedad 2, Athletic Bilbao ise 23 kez bu kupayı müzesine götürdü.

Kaynak: Goal.com