Ligue 2 ekiplerinden Toulouse'un yeni başkanı Damien Comolli, sosyal medya üzerinden aldığı ölüm tehditleri sonrası polise başvuruda bulundu ve koruma talep etti.

Sporx'te yer alan habere göre; La Depeche du Midi; RedBird Capital Partners'in Toulouse'u satın almasının ardından başkan olarak atanan Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'nin eski sportif direktörü Comolli, yeni görevine başladıktan kısa bir süre sonrası sosyal medya üzerinden ölüm tehditleri almaya başladı. Bu tehditlerin dozunun artırması sonrası polise başvuran 47 yaşındaki Fransız futbol adamı, can güvenliğinden endişe ettiğini belirterek koruma talebinde bulundu.

Öte yandan Ligue 1'den Ligue 2'ye düşen Toulouse'da teknik direktör Alain Casanova da 29 Haziran'da ölüm tehditleri aldığı gerekçesiyle polise başvurmuş ve soruşturma açılmıştı. Soruşturma sonucunda 15 yaşındaki bir genç taraftar gözaltına alınmış ve salıverilmişti.

Haberin detaylarında Toulouse yerel polisinin Comolli'yi tehdit eden kişiyi tespit etmeye çalıştığı ve kısa süre içerisinde sonuca ulaşmayı umdukları bilgisine yer verildi.

Kaynak: Mynet Spor