Avrupa’da futbola verilen arada transfer dedikoduları ortaya çıkmaya devam ediyor. Son olarak Lille’nin Nijeryalı forveti Osimhen’in ismi İngiliz kulüpleriyle adı geçmeye başladı.

İngiltere’nin önde gelen gazetelerinden TheSun'da yer alan habere göre Chelsea ve Manchester United, 22 yaşındaki golcü oyuncuyu kadrosuna katmak için girişimlere başladı. Ayrıca Liverpool da oyuncunun durumu hakkında bilgi aldı.

"Piyasada ki değeri 2’ye katlandı"

Giroud ile sözleşme yenileme görüşmelerini sürdüren, Abraham’dan ise istediği verimi alamayan Chelsea’de teknik direktör Lampard, Osimhen’in transfer edilmesini istiyor.

Lille formasıyla gösterdiği performansla dikkatli üzerinde toplayan Osimhen, piyasa değerini de kısa bir sürede 2 katına çıkarmış durumda. 12 milyon Euro karşılığında Fransız ekibinin kadrosuna dahil edilen Nijeryalı golcü futbolcunun güncel piyasa değeri ise 27 milyon Euro. Ayrıca, Chelsea’nin aynı takımda görev yapan Brezilyalı savunmacı Gabriel için de bir teklif götüreceği iddia ediliyor.

"Solskjaer’in de onu istiyor."

Nijeryalı forvet Osimhen, ManU Menajeri Ole Gunner Solskjaer’in de listesine girdi. Hücum hattını güçlendirmek isteyen Manchester ekibinde, öncelik Osimhen’e verilmiş durumda. Sezonun geri kalanının tamamlanmasının ardından Manchester United’in de Nijeryalı golcü için Lille’ye teklif götüreceği belirtiliyor. 

Ayrıca haberde Chelsea ve ManU dışında lider Liverpool’un da genç golcü için bilgi aldığı yazıldı.

Kaynak : TRT SPOR