İsmi sık sık Real Madrid ile geçen Kylian Mbappe, 1 Ocak tarihi itibaren PSG ile olan kontratının son 6 ayına girdi ve istediği takımla görüşme gerçekleştirme konusunda özgürlüğe kavuştu.

Franısz golcünün bu durumu, Fransa'nın gündeminin zirvesinde tutmaya devam ediyor.

Nadir görülen bir hastalığa yakalanan Camille ismindeki küçük bir kız, sosyal medyadan paylaşmış olduğu bir videoda Mbappe'ye çağrıda bulunarak takımda kalmasını ve ona ilham vermeyi sürdürmesinin mesajında bulundu.

Küçük PSG taraftarının bu videosuna bazı olumsız tepkilerde geldi. Mbappe de bu duruma tepkisiz kalamadı. "Yeni yılın kutlu olsun minik Camille'im. Savaşmaya devam et, hepimize hayat dersi veriyorsun" mesajını paylaşan Mbappe, ahlak olarak da insanların dibe vurduğunu dile getirdi.

Mbappe'nin bu paylaşımının ardından ise yıldız golcüye ölüm içerikli mesajlar gelmeye başladı. Bu meajlardan en dikkat çekeni ise, Mbappe'nin büyüdüğü, Paris'in kuzeydoğu banliyölerinde bir komün olan Bondy'den geldi. 

Bir grup saldırgan, Mbappe'nin büyük ve meşhur duvar resminin bulunduğu yere gelerek, "Mbappe, sen öldün"  yazısını yazdı.

Dünya Futbol Ödülleri gecesinde Yılın Futbolcusu ödülünü kazanan Fransız yıldız geleceği hakkında  şu açıklamayı yapmıştı;  "Şu an geleceğim hakkında konuşma zamanı değil. Sadece Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid'e karşı Şubat ve Mart aylarında oynayacağımız maçları kazanmaya odaklandım. Şu kesin ki bu sezonu Paris'te tamamlayacağım. Ocak ayında Real Madrid'e gitmeyeceğim"

KAYNAK: NTV SPOR