Fransa Milli Takımı Teknik Direktörü Didier Deschamps, Monaco'nun Genç Prensi Kylian Mbappe’nin Paris Saint-Germain’e transfer olacağını doğrulayan bir ifadeyi ağzından kaçırdı. Basın mensuplarının Mbappe’nin geleceği ile ilgili sorusuna “Mbappe kulüp değiştiriyor ama Ligue 1’de kalıyor. Kararı doğru mu, bunu gelecek gösterecek” şeklinde yanıt veren deneyimli çalıştırıcının bu ifadesi gündeme damga vurdu.

Paris Saint-Germain’in gelecek günlerde resmiyet kazanacak transfer için Monaco’ya bonuslarla birlikte yaklaşık 180 milyon Euro ödeyeceği tahmin ediliyor. Transfer döneminin başında adı Real Madrid’le de anılan ancak Los Merengues’in talep edilen yüksek bonservis bedeli nedeniyle transferinden vazgeçtiği 19 yaşındaki Mbappe, geçen sezon 46 maçta 28 gol ve 8 asiste imza atmıştı.

Bir diğer iddia ise PSG'ni FFP yüzünden sıkıntı çektiği ve bu sebeple Mbappe'yi 1 senelik kiralık olarak kadrosunu katacağı ve satış opsiyonu olarak 180 milyon euro belirleyeceği şeklinde.



Bugün basına sızan Monaco'nun yeni transferi Stefan Jovetic'in forma çekiminde Mbappe'ye ait olan "10" numaralı formayı giymesi bu haberi doğrular nitelikte...