Paris Saint-Germain'in genç forveti Kylian Mbappe, yetiştiği kulüp olan Paris Saint-Germain'e gelmesinin ona yeni bir dünyanın kapılarını açtığını söyledi.

Paris kulübünün gelecek yaz kendisi için Monaco'ya 160 milyon Euro ödeyeceği ve böylece Neymar'dan sonra dünyanın en pahalı ikinci futbolcusu olacak Mbappe, Telefoot'a yaptığı açıklamada, Ballon d'Or ödülünü kazanabilmek adına Cristiano Ronaldo, Lionel Messi, Neymar gibi yıldızlarla yarışabilmek için önünde uzun bir yol olduğunu bildiğini de belirtti.

"Ballon d'Or'u kazanabilmem için geçmem gereken çok aşama var, hâlâ öğreniyorum" diyen yıldız forvet, Ballon d'Or'u Neymar'ın kazanabilmesi için ona yardımcı olmak istediğini de söyledi: "Neymar, sahada onunla etkileşime girmenize izin veren bir teknik kabiliyete sahip. O beni kanatlarının altına aldı, ben de onun Ballon d'Or'u kazanmasına yardımcı olmak istiyorum. Ama elbette önemli olan takımın başarısı."

Mbappe, Paris Saint-Germain'e gelişini ise şöyle açıkladı: "Buraya geldiğimden beri yeni bir dünyaya gelmiş gibi hissediyorum."

Sezona inanılmaz bir başlangıç yapan Paris Saint-Germain, hem Ligue 1'de hem Şampiyonlar Ligi grubunda zirvede bulunuyor.