Paris Saint-Germain Spor Direktörü Leonardo, Kylian Mbappe ve Neymar'ın sözleşme yenilemek için görüşmelere başlandığını daha önce açıklamıştı.

Kulübün resmi sitesine konuşan Leonardo, "Neymar, Mbappe ve Di Maria ile sözleşmelerini uzatmak için görüşmelere başladık. Bernat ve Draxler de sözleşmelerinin son senesinde. Görüşmelerimizi yoğunlaştıracağız" ifadelerini vermişti.

Leonardo, Mbappe'nin Real Madrid'e transfer olacağı iddiaları hakkında ise; "Çok fazla dedikodu var. Gerçek şu ki PSG karmaşık bir an içinde. Ancak önümüzdeki beş yılın takımını kuracağız. Neymar ve Mbappe, Ronaldo ve Messi'den sonra en iyiler olacaklar. Bu geleceği görüyorum ve üzerinde çalıştığımız şey bu" demişti.

TRANSFER HABERLERİ

Fransa'da yayın yapan L'Equipe, son yaptığı haberde PSG'nin Neymar ve Mbappe'nin sözleşmelerini uzatma konusunda zorlu bir sınav verdiğini yazdı ve bu konuyu manşetine taşıdı. Haberde, pandemi döneminden en çok etkilenen kulüplerin başında galan PSG'nin, iki yıldızın sözleşmelerini yenileme konusunda sıkıntı yaşamak istemediği dile getirildi. Gazete, haberinde PSG'nin Neymar ve Mbappe'nin isteklerine cevap vermezse ayrılık ihtimalinin de göz önünde bulundurulması gerektiğini ifade etti. 

İddialara göre Real MadridMbappe için 2021'de harekete geçmeyi düşünüyor. Real Madrid, sözleşmesinin son senesine girecek olan Mbappe'yi bu kozu kullanarak yaklaşık 150 Milyon Euro'ya renklerine bağlamaya çalışacak.

PSG kariyerinde 124 karşılaşmada 90 gol ve 51 asistle oynayan Mbappe için daha önce çıkan haberlerde de yıldız oyuncunun ayrılık isteğini yönetime ilettiği ifade edilmişti. 

Mbappe ve Neymar'ın 2022 yazına kadar PSG ile sözleşmesi bulunuyor.