Medipol Başakşehir teknik direktörü Abdullah Avcı, maç sonunda açıklamalarda bulundu.

- İlk yarı itibariyle tamamen hakimiyeti elde ettik! -

Topa hakim olduklarını belirten Abdullah Avcı, "İlk yarıda yakaladığımız üç gol fırsatından ikisini gole çevirdik. Rakibe de uzaktan net bir gol pozisyonu verdik. Topa sahip olup istediğimiz gibi sahanın içinde ilk yarı itibariyle tamamen hakimiyeti elde ettik." dedi.

- Top kayıplarını fazla yaptık! -

Zaman zaman oyun içinde kaybolduklarını ifade eden Abdullah Avcı, "İkinci yarıda rakibin baskısını kırmak istiyorduk. Ancak 65-80. dakikalarda oyunu tamamen Ludogorets'e kaptırdık. Topu tutmak gerekiyordu bu baskılarda, bu top kayıplarını fazla yaptık." şeklinde konuştu.

- Ludogorets sahasında Avrupa Ligi'nde ilk defa mağlup oluyor! -

Yoğun bir maç trafiği içinde olduklarını söyleyen Avcı, "Ludogorets takımı kendi sahasında Avrupa Ligi'nde ilk defa mağlup oluyor. Hem grubun liderini yenmek hem de tekrar varlığımızı hissettirebilmek ve yarışın içinde olmamız açısından önemli bir galibiyet aldık. Ülke puanı da önemliydi, takımımızın tecrübesi anlamında da önemliydi. Galibiyetimizi aldık, umarım gruptan çıkmayı garantileriz. Gruptan çıkamamamız halinde bile önemli deneyimler kazanmış olacağız. Onun için oyuncularımı tebrik ediyorum. Yoğun ve yorucu haftalar geçiriyoruz. 22. resmi müsabakamızı oynadık." ifadelerini kullandı.