Maç sonrası Medipol Başakşehir teknik direktörü Abdullah Avcı yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

"Direkt oyunu çok fazla oynayan savunmaları açmak kolay değil. Mahmut'u stopere çekmek ve topa sahip olma organizasyonunun doğru olacağını düşündük. Onların organizasyonuna da pas olarak hazırlığımız vardı. İlk attığımız gol, Mahmut tercihi doğru oluyor. Bu takımları kenardan çözmek daha kolay oluyor. Sisteme bağlı olan bir takım. Gol yediler ama yine çıkmadılar. Yine de topa hakim oldu. 45 kere direkt oyun oynamışlar, bunları aldık. Bu tip takımlara karşı oyunu çözmek kolay değildir.

Oyunu kazanabilmek önemlidir. Kazandık, mutluyuz. Cuma akşamı 7-8 bin seyircimiz vardı. Okullardan gelenler vardı, devamını istiyoruz. Haftaya iyi başladık, önde başladık. Hafta sonu diğer maçları izleyeceğiz ve dinlenip, keyfimize bakacağız. Yarın sabah antrenman yapıp, salı günü tekrar idmana başlayacağız. 100 senelik kulüpler ile şampiyonluk mücadelesi veriyoruz. Maç maç bakıyoruz ve hep oyunun içinde olmak istiyoruz.

Adebayor'un sağlık durumu hakkında açıklama yapan Avcı, "Sağlık ekibi ile görüşmedim çok önemli bir durumu olduğunu sanmıyorum." açıklaması yaptı