"MAÇ MAÇ BAKACAĞIZ"
Önlerine maç maç bakacaklarına ve puan hesabı yapmadıklarına değinen Avcı, "Son 2.5 yıldır şampiyonlukta ciddi bir şekilde devam ediyoruz . 33-34 hafta geçen sene. Bu sezonunda önce 2 sezonun lideri bu sezonda açık puan farkıyla ligin lideri. Oyun kalitesi gelişmiş oyuncu kalitesi değişmiş. Burada teknik taktik ve organizasyonla ilgili bir sıkıntımız yok, grup enerjimiz iyi bunu daha iyi yerlere çekmek, futbolda duygu seni başka yerlere çeker. Futbolda inişler çıkışlar olduğunda bile bu duyguyla ve enerjiyle devam etmek en büyük hedeflerimizden bir tanesi. Yukarıya doğru sıkışma var. Bazı takımlar oyunlarını geliştirebiliyor, ona göre planlar yapabiliyor. Biz iyi bir takımız, oyuncu grubumuzun ve kulübün bize verdiği enerji de son derece iyi. Puan farkı bugünden hesaplanmaz. Önümüze maç maç bakacağız" diye konuştu.


"ARDA YETENEKLİ BİR OYUNCU"
Arda Turan için de konuşan Avcı, "Arda zaten yetenekli bir oyuncu. Robinho için söylediklerim onun için de geçerli. Performans bu işi belirliyor. Şu anda çok sağlıklı çalışıyor. Performansını yukarı çekerek bu takıma önemli katkılar sağlayacaktır" dedi.

"ELİA, ARDA, ADEBAYOR VE EMRE'NİN KATILIMIYLA DAHA FARKLI OLACAK"
Sakat oyuncuların katılımıyla daha güçlü olacağına değinen Avcı, "Arda, Elia, Adebayor ve kaptan Emre de özel oyuncular olmasına rağmen maç anlamında fazla performans alamadık. Onların katılımıyla daha farklı olacağız. Bunu hayal ediyoruz" ifadelerini kullandı. 

"TRANSFERDE ANİ BİR DURUM ÇIKARSA DEĞERLENDİRİRİZ"
Transfer çalışmalarının da sürekli devam ettiğini belirten Avcı, "Transferde ani gelişmeler oluyor. Bizim çok önceden de çalışmalarımız var. An itibari ile ekstra bir durum çıkarsa bunu değerlendirebiliriz ama mevkisel ve bölgesel dağılım son derece iyi duruyor" açıklamasını yaptı. 

"SERDAR KARİYERLİ BİR OYUNCU"
Başakşehir'in yeni defans oyuncusu Serdar Taşcı ile görüşme yapıldığını ve yapılacak testlere göre değerlendirileceğini belirten Avcı, "Bize gelen oyuncuların adaptasyon süreci çok uzun olabiliyor. Çok net konu başlıkları da var. Bu grubun enerjisi ve kulüp yapısı nedeniyle oluyor. Serdar 32 yaşında ve kariyerinde Almanya Milli Takımı, Stuttgart'ın kaptanlığı yapmış. Bayer Münih'te yakın zamanda oynamış, oyun planına uygun bir futbolcu. Testleri yapılacak ve ona göre yararlanmaya çalışacağız. Bunda kaybımız yok, Serdar'ın buna ihtiyacı var. Robinho ve Arda gibi onun da sahadaki performansı geleceği belirleyecek" açıklamasını yaptı.

Kaynak: DHA