Rhein-Neckar Arena'da düzenlenen basın toplantısına Abdullah Avcı, takımın orta saha oyuncularından Gökhan İnler ile katıldı.

Abdullah Avcı, şöyle konuştu:

"Hoffenheim, grupta şu ana kadar puanı olmamasına rağmen oyun ve oyuncu kalitesi çok yüksek bir takım. Grupta birbirine yakın dört takım bulunuyor. Kimin dördüncü, kimin birinci olacağını hep birlikte göreceğiz. Buradan alacağımız galibiyet, grup içinde sonuna kadar olmamazı sağlayacaktır." dedi.

Rakiplerine büyük saygı duyduklarının altını çizen Avcı, "Hoffenheim ile 118 yıllık çok uzun bir tarihi olmasına rağmen benzer yönlerimiz var. Biz 2007-2008 senesinde Süper Lig'de oynadık, onlar da 2008-2009'da Bundesliga'da oynadı. Onlar da biz de geçen sene liglerimizde kulüp tarihlerimizin en yüksek puanlarını aldık." değerlendirmesinde bulundu.

Abdullah Avcı, Emre Belözoğlu ve Manuel Da Costa'yı sakatlıkları nedeniyle maç kadrosuna almadıklarını aktararak, şu ifadeleri kullandı:

"Emre ve Da Costa'nın sakatlıkları devam ediyor. Bugün buna hasta olan Edin Visca da eklendi. Edin'in durumu yarın belli olacak. Adebayor ve Mossoro da yeni sakatlıktan çıktıkları için kadroda değil. Onlarla birebir görüşmeler yaparak ve rakibe göre planımızı düşünerek böyle bir tasarrufumuz oldu. Bizim takımımız çok değerli bir takım. Birbirine yakın 22-23 oyuncumuz var. Her maça belirli bir plan ile hazırlanıyoruz. Yarın da tüm oyuncularımız takım için en iyisini yapmaya çalışacaktır."

Gökhan İnler: "Bu kadar az puanı hak etmedik"

Medipol Başakşehir'in orta saha oyuncularından Gökhan İnler de yarın çok zorlu bir maça çıkacaklarını aktardı.

Gökhan, Hoffenheim ile gruptaki gelecekleri açısından zorlu bir maça çıkacaklarını belirterek, "Biz ve Hoffenheim, oyun kalitemiz doğrultusunda puanlar alamadık. Bu kadar az puanı hak etmedik. Yarın iyi bir maç olacak. Bunun için takım olarak iyi hazırlandık." dedi.