Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında lider Medipol Başakşehir sahasında Fenerbahçe'yi konuk etti. Başakşehir karşılaşmadan 2-1'lik galibiyetle ayrıldı ve en yakın takipçisi Galatasaray'ın maç fazlasıyla 11 puan önünde zirvedeki yerini korudu. Maç sonunda Fenerbahçe'nin eski futbolcularından Emre Belözoğlu'nın tribünlere giderek yaptığı hareket ise dikkat çekti. 
 
Süper Lig'de Başakşehir'in Fenerbahçe'yi mağlup ettiği karşılaşmanın ardından Emre Belözoğlu'nun tribünlere yaptığı işaret dikkat çekti. Milliyet'in haberine göre; Başakşehir 2-1 üstünlüğü yakaladığı bölümde, ev sahibi ekibin taraftarları, "Fener kümeye" şeklinde tezahüratlarda bulundu. Tecrübeli futbolcu duruma müdahale ederek yaptığı hareketle bu tezahüratları susturdu. Emre Belözoğlu maç sonrası ise galibiyet sevincini oğlu Ömer Akif ile birlikte yaşadı.


EMRE BELÖZOĞLU'NUN AÇIKLAMALARI

"Fenerbahçe'nin şu anki durumu ne olursa olsun. Ben maçtan önce de söyledim. Fenerbahçe, Fenerbahçe'dir. Türkiye'nin en büyük camialarından. Bireysel olarak da iyi bir kadroya sahipler. İyi oynamazken golü bulduk ve sonra hakimiyeti ele aldık. İkinci yarıda Fenerbahçe daha iyi oynadı. Onlar golü attıktan sonra 2-3 dakika toparladık ve tekrar golü atmayı başardık." 

"GALATASARAY'A KARŞI PSİKOLOJİK VE PUAN OLARAK ÜSTÜNLÜĞÜMÜZ SÜRÜYOR"

"Galatasaray'a karşı hem psikolojik, hem de puan olarak üstünlüğümüz devam ediyor. Şampiyonluk yolunda bazen böyle maçlar oluyor. Geçen sene başaramadığımız bazı şeyleri bu sene başarıyoruz. Şampiyonluğa bu sezon takım olarak çok inandık. Rakibimiz şu anda Galatasaray gibi duruyor. Bizim de zor maçlarımız var, Galatasaray'ın da zor maçları var. Camia olarak belki böyle tecrübemiz yok ama oyuncu grubu olarak bu tecrübeye sahibiz."