Süper Lig ekiplerinden Başakşehir'in tecrübeli futbolcusu Eljero Elia, Türkiye'deki geleceği hakkında açıklamalar yaptı. Sezon sonunda Medipol Başakşehir ile olan sözleşmesi bitecek olan 33 yaşındaki Hollandalı oyuncu Elia, FOX Sports'a yaptığı açıklamalar da sezon sonunda bitecek sözleşmesini yenilemeyeceğini dile getirdi.

Futbol hayatına farklı bir takımda devam etmek istediğini ifade eden Turuncu Lacivertli oyuncu şu ifadeleri kullandı; "İlk 11'de oynarken bir anda takımdan kesildim. Takımdaki geleceğim hakkında konuşmak zor ancak her şeyin oldukça net olduğunu söyleyebilirim. Yeni bir sözleşmeye imza atmak istemiyorum. Yeni bir maceraya çıkmak istiyorum. Futboldan keyif aldığım sürece, bunun neresi olduğu önemli değil" 

Son olarak koronavirüs hakkında da konuşan Elia, "Bu dönemde kendimi oldukça formda tutmaya ve ailemle vakit geçirmeye çalışıyorum. Ancak durumun oldukça korkutucu olduğunu söyleyebilirim." şeklinde konuştu.

2017 yılında Hollanda Eredivisie Ligi ekibi Feyenoord'dan 1.1 milyon euro'ya Başakşehir'e transfer olan Eljero Elia, Truncu Lacivertli takımda 3 sezonunu geçirirken bu sürede 80 maçta 10 gol 8 asistlik performas sergilemişti. Bu sezon Crivelli ve Guldbrandsen'in transferleri sebebiyle forma rekabetine girdi. Henüz tamamlanmayan ligde geçen sezondan daha fazla forma bulan Hollandalı oyuncu Süper Lig'de bu sezon 18 maçta 1 gol 2 asistlik performans ile oynuyor.

Kaynak: İnternet Spor