"Bizde sistem takımı olmak, bununla ilgili oyunu geliştirmek son derece önemli. Oyun kalitesi her zaman maç kazandırmaz, oyun kalitesi her zaman kazanır. 3 senedir çalıştığımız ve bu sezon öne doğru geliştirdiğimiz bir sistemimiz var.

Beşiktaş ligin en geniş alanna oynayan takımı. Bununla ilgili nasıl baskı yapacağız? Baskıyla başladık. İlk maç bize çok doğru fotoğraflar çıkarmıştı. Baskıyla sonuç almak, rakibi hataya itip düşen topları almak ve gol bulmak özgüvenimizi artırdı.

Beşiktaş ayağı düzgün oyunculardan kurulu bir takım. İki blok arasına çok adamla giren bir takım. Biz iki blok arasındaki 10 metrelik mesafeyi sıkıştırdık. Ligin en fazla kanat ortası yapan oyuncusuna sahipler. Bununla ilgili, kenara gittiğinde o baskının sonucunda ilk 18 dakikada 3 gol attık. Bu bize özgüven sağladı. Beşiktaş'ın bir tane pozisyonu var direkten dönen, ardından Volkan'ın çıkardığı. İkinci yarıya da golle başlayabilirdik. İkinci yarıda onlar daha fazla topla oynasa da, net pozisyonlar vermedik. Son derece iyi oynadık. Geçişlerde pozisyonlar bulduk ama onları değerlendiremedik.

Bekir 3 aydır oynamıyor, ona teşekkür etek istiyorum. Attamah zaman zaman stoper oynuyor. Holmen uzun süredir oynamıyor ama 12 km koştu. Mossoro savunmaya inanılmaz yardım etti. Bunun karşılığında iki tane değerli takım, güzel bir maç izlettirdi. Karşılığını biz aldık.

1 haftadır zorlu bir süreç yaşıyoruz. Olumlu-olumsuz duyguları bir kenara bıraktık. Dimdik ayakta yarışa devam ediyoruz. Ligin bulunduğu hak eden bir takımı Beşiktaş. Avrupa'da yarı final oynayabilirdi. Bu hikayeyel başlamadık lige ama bunu sonuna kadar zorlamak isiyoruz. Ligi son iki senede dördüncü bitiren ve doğru örnek olan bir takım olarak şampiyonluğu sonuna kadar zorlamak çok keyifli. Bunun keyfini yaşamak istiyoruz. Bizim kulübümüz, şu anda hem ligde hem kupada yoluna devam ediyorsa, çok güzel fotoğraflar var. Ne olursa olsun karşılığı, çok keyifli bir sezon geçiyor"