Başakşehir'in geçirdiği başarılı sezonda büyük pay sahibi olan genç oyuncu Cengiz Ünder beIN SPORTS'a açıklamalar yaptı.

İşte Cengiz'in konuşmasından satır başları:

ÇOK ÇALIŞIP ÜSTÜNE KOYMAK İSTİYORUM

"Çok çalışıp, her zaman üstüne koymak istiyorum. 'Yapamam' demiyorum, gittiğim her yerde yapacağıma inanıyorum. Gece hayatım yok. İstanbul'a geldiğimden beri tesiste kalıyorum. Sosyal hayatım olsun diye Abdullah Hoca'nın evine geçtim. Abdullah Hoca'nın kiracısıyım. Başkan 'Kira konusuna karışma' dedi bana. Henüz arabam da, ehliyetim de yok.''

BEŞİKTAŞ DEPLASMANINDA ATTIĞIM GOLÜ KAĞIDA ÇİZMİŞTİM

"Beşiktaş deplasmanında attığım golü, 1 gün öncesinde deftere çizmiştim. Aynısını o maçta attım. Dizi izlemeyi çok severim. İçerde, Prison Break, Game of Thrones, Breaking Bad, Walking Dead, bunları seviyorum. Türkiye'den Emre Belözoğlu, Talisca; yurt dışından da David Silva, Eden Hazard'ı beğeniyorum. Silva'yı kendime örnek alıyorum. En çok baskıyı, Beşiktaş deplasmanında hissettim. Taraftarın en iyi olduğu stat orasıydı ama benim en iyi oynadığım maç da o maçtı."

İDEAL 11'İ

"En iyi 11'im: Volkan Babacan, G. Gönül, Yalçın, Skrtel, Adriano, Atiba, Emre Belözoğlu, Visca, Talisca, Bruma ve Cenk Tosun."