Medipol Başakşehir'in başarılı oyuncusu Geal Clichy'nin açıklamaları şu şekilde;

"Başakşehir'e transfer olduğumda işlerin daha kolay olacağını sanmıştım" diyerek söze giren Clichy, "Belki işleri biraz rölantiye alabilirdim. Eşime artık son birkaç senemin kaldığını ve keyfime bakacağımı söylemiştim. Ama şu anda Manchester City'dekinden bile daha fazla çalışıyorum. Peki neden? Çünkü başkan bana her şeyi verdi ve benim için buradalar. Böyle insanlarla tanıştığınızda onlara geri vermek ve onlar için mümkün olduğu kadar çok çalışmak istersiniz. Süper Lig, Premier Lig kadar profesyonel değil." ifadelerini kullandı.

10 yıl önceki Clichy olmadığını söyleyen yıldız isim, "Zaten olsaydım bugün burada oynamıyor olurdum. Bu normal bir süreç. Ama halen kulübe ve takıma vereceğim çok şey olduğuna inanıyorum. Beni transfer ettiklerinde ligi kazanmak istediklerini söylemişlerdi. Bu bu yıl da olabilir, önümüzdeki yıl da, sonraki yıl da. Bildiğimiz tek şey bunu başarmak için bütün silahlara sahip olduğumuz. Harika tesislere sahibiz. Başkan her şeyini veriyor. Harika oyuncularımız var ve adım adım gidiyoruz. İşte felsefe bu şekilde" şeklinde konuştu.

Clichy, son olarak Başakşehir ile Manchester City'yi birbirine benzetti: "Süper Lig, Premier Lig değil belki ama Manchester City'ye yakın bir kulüp bulduğumu düşünüyorum. Hedefleri olan, yeni kurulmuş bir takım. Başkan, başkan yardımcısı ve kulüpteki diğer insanlarla tanıştığımda kararım kesinleşmişti."



Kaynak:Ajansspor