Sözlerine Elazığ'da meydana gelen depremle başlayan Gümüşdağ, "Malatya ve Elazığ'da hayatını kaybeden vatandaşlara, yaralılara başsağlığı diliyoruz. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç başta olmak üzere tüm yönetim kuruluna teşekkür ederiz" dedi.

"Muriqi aldatan bir oyuncu"

Vedat Muriç'in aldatan bir oyuncu olduğunu vurgulayan Gümüşdağ, "Fenerbahçe bizden daha çok istedi. 8 Ocak tarihinde TFF'ye Kulüpler Birliği aracılığıyla teklifimizi önerdik. Başakşehir'in teklifi, kupada gören kupada, ligde gören ligde cezasını çeksindi. Bu talimatın değişikliğini talep etmiştik ama elektronik posta gitmesine rağmen açılmamış. Bu tip konulara gününde müdahale etmezseniz bir kaos olarak önünüze düşer. Bugün aldatan oyuncu sahada, aldatmayan oyuncu sahada değildi. Aldatan cezalandırılmadı, aldatmayan cezalandırıldı. Muriç bana göre aldatan bir oyuncu oldu" ifadelerini kullandı.

"Mehmet Topal'ın ayağı çatladı, faul vermedi"

Gümüşdağ'ın diğer açıklamaları şu şekilde:

Bu tip konulara TFF hızlı bir şekilde müdahale etmeli. Bugün tabii ki Muriç olmasa da bizi yenerlerdi. Onlar daha çok isteyen taraf oldu. Tebrik ediyorum. Bu oyunu hakeme bağlama doğru olmaz. Topal'ın ayağı çatladı, faul vermedi. Neticeyi hakeme bağlamak olmaz. 16 haftada bu işlerden çok sular akar. Başakşehir mücadele etmeye devam edecek.