Süper Lig ekiplerinden Başakşehir'in yıldız orta sahası İrfan Can Kahveci, transfer ve şampiyonluk ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Kendisine öz eleştiri getiren İrfan Can şu ifadeleri kullandı;

"Bazen maç içinde kopmalar oluyor bende, bunu nasıl geliştireceğimi bilmiyorum." 

Sporx'te yer alan habere göre; 25 yaşındaki yıldız futbolcu İrfan Can Kahveci şampiyonluk maçında yaşadığı bir anıyla ilgili şu sözleri kullandı;

"Şampiyonluk maçından önce Mahmut abiye, 'Bugün bir gol atsam da, İrfan attı, şampiyonluk geldi' desem sana dedim. Gitti Mahmut abi attı, maçtan sonra geldi 'Mahmut attı, şampiyonluk geldi' dedi bana."

Transferi hakkında da konuşan orta saha oyuncusu; "Sevilla haberleri çıkıyor, geçen sene eşimle, dostumla konuşurken hep Sevilla, Atletico Madrid gibi takımları hayal ediyordum. Sevilla ile Şampiyonlar Ligi'nde ön eleme oynamıştık, şehri çok beğenmiştim. İnşallah orası olur. Türkiye'den resmi teklif gelmedi, ilgilenenler var, konuştuklarımız da oldu ama benim hedefim, önceliğim Avrupa." ifadelerini kullandı.

Turuncu Lacivertli takımın orta sahası açıklamalarını şu ifadelerle tamamladı;

"Emre ağabey çok dalga geçiyordu benimle, biraz psikolojimi bozdu. Çok kiloluydum çünkü. Geldiğimde 82 kiloydum, sonra 75'e düştüm. Çok katkısı oldu bana." 

Kaynak: Mynet Spor