Türk futbolunda önemli bir yere ve göreve sahip olan menajerlik sisteminde önemli isimlerin başında gelen Batur Altıparmak, vizyonunu ve misyonunu geçen hafta Demirören Haber Ajansı'na (DHA) anlatmıştı.

Her zaman Türk futbolcuyu yurt dışına ihraç etmek için planlar yaptıklarını belirten Batur Altıparmak, kulüplerin yabancı kuralını kullanım şekillerinden ekonomik yapılarına, genç oyuncuların 20-21 yaşlarında gerilemeye başlamasının sebeplerini ve son zamanlarda Mehmet Topal ve Selçuk İnan gibi Türk futboluna damga vurmuş isimler için yapılan olumsuz algı yönetimi hakkında açıklamalarda bulunmuştu.

Altıparmak'ın DHA'nın, "Bu sezon sonunda Süper Lig'den Avrupa'ya kim gider?" sorusuna verdiği cevap ise, "Hedefimiz İrfan Can Kahveci" oldu.
Ünlü menajer, "Hedefimizde bir kişi daha vardı ama o futbolcu bazı kişiler tarafından manipüle edildi, kandırıldı, bizimle olan anlaşmasını sona erdirdi. Ama İrfan Can Kahveci ile alakalı bizim Başakşehir'i tercih etmemizin sebebi gelişimini orada iyi yapabileceğini düşünmemizdi. Sezon başından beri de iyi oynuyor. Yurt dışından takip edenler var ama şu anda fazla dile getirmek yanlış olur. Her şey yolunda giderse bir teklif getirebileceğimizi düşünüyorum. Tabii Başakşehir bunu uygun görür mü görmez mi o zaman konuşacağız. Umuyorum her iki taraf için de faydalı olacak olan olur" dedi.

Kaynak:DHA