Medipol Başakşehir, Şampiyonlar Lig 3. ön eleme turu ilk maçında deplasmanda Club Brugge ile karşı karşıya gelecek. Bu zorlu maç öncesinde Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı ve takım kaptanı Emre Belözoğlu basın toplantısında açıklamalarda bulundu. 

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı basın toplantısında yaptığı açıklamada, "Güçlü ve Avrupa'da tecrübeli olan bir takımla karşılaşacağız. Ancak bizim de tecrübeli oyuncularımız var. Takım kaptanımız Emre bugün uluslararası seviyede en fazla maça çıkan Türk futbolcu. Böyle de tecrübeli oyunculara sahibiz. Rakibimiz bizden önce bu maça hazırlanmaya başladı. Bu bizim için dezavantaj olabiliriz. Biz ise ligi geç bitirdik ve yeni sezon daha geç başlayacak. Ancak sisteme dayalı ve önemli oyunculara sahip bir takımız. Bu maç için planımızı yaptık." ifadelerini kullandı. 

EMRE BELÖZOĞLU: "TÜRK FUTBOLUNA ÖRNEK OLMA YOLUNDA İLERLİYORUZ"

Emre Belözoğlu ise Medipol Başakşehir'in Türk futbolunda örnek olma yolunda ilerlediğini söylerken, "Club Brugge'ün Avrupa futbolundaki tarihinde geçmişte yapmış olduğu başarılara saygı duyuyorum. Kolay değil. İki ayaklı maç olacak. Her iki takım adına da zor olacak. Biz de iyi takımız. Hem kulüpte, hem saha içindeki kendi ülkemize yaşattığımız başarılar Türkiye'de çok örnek kulüp olma yolunda ilerlediğimizi gösteriyor. Biz iyi konsantre olduk ve inanıyorum yarın sahaya çıkıp, ülkemizi ve Türk futbolunu en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağız." ifadelerini kullandı.