Başakşehir'de oyun sistemine uygun bir kadro oluşturmak isteyen teknik adam Emre Belözoğlu takımdaki eksik mevkileri belirlemeye başladı.

Bu doğrultuda çalışmalara başlayan Belözoğlu, Fenerbahçe'den Sinan Gümüş'ten sonra Galatasaray'dan da bir takviye de bulunmak için harekete geçti.

Milliyet'in haberine göre; Başakşehir teknik adamı Emre Belözoğlu'nun planı Feghouli'yi devre arasında takıma katmak. Fakat Cezayirli ismin senelik 3 milyon 850 bin euro'luk maaşı ciddi sorun yaratıyor. Ayrıca Feghouli ile Adana Demir Spor'un da ilgilenmesi bir başka sorun yaratıyor.

Galatasaray, Feghouli'nin ayrılmasını  bekliyor. Aslında Başakşehir veya, Adana Demirspor  ücretinin bir kısmını ödemeyi kabul ederse Feghouli ile yollar ayrılacak.

Sezon başında Adana Demirspor sadece 850 bin Euro'sunu ödeme sözü verdiğinden ötürü Feghouli takımda kalmıştı. Lakin Başakşehir'in durumu çok farklı. İkinci yarıda Feghouli'ye 1.9 milyon euro daha garanti para ödenemesini istemeyen sarı-kırmızılı yönetim oyuncunun Başakşehir'le anlaşmasını bekliyor.

KAYNAK: FOTOMAÇ