Buruk, “İlk defa katıldığımız bir organizasyon ve 5’inci maça çıkacağız. İddiamız devam ediyor. Bu maç bizim için devam edip etmeme maçı. Buna göre hazırlanıyoruz. Rakibin ne kadar iyi ve değerli olduğunu biliyoruz. Rakibimiz gibi kazanmak için her şeyi vereceğiz. Oyuncularıma güveniyorum. Onların kazanmak için her şeylerine vermesini 4 maçta gördük, bu maçta da gösterip kendimize ve ülkemize yakışan şekilde yarın sahada elimizden gelenin en iyisini yapacağız” diye konuştu.

“Leipzig'in hücumdaki oyuncuları çok iyi"

Rakip ekibin kadrosu hakkında gelen soruya Buruk, “İlk maçta özellikle Angelino’nun 2 gol atması ve damga vurması etkileyiciydi ama onun dışında çok fazla oyuncusu var, hücum hatları çok iyi. Hangi oyuncuyla oynayacaklar bilmiyorum ama çok kaliteli ve fark yaratacak oyuncuları var. Bütün oyuncularının iyi olduğunu söyleyebilirim” ifadelerini kullandı.

“Mill takım araları bize zor geliyor"

Gruptan çıkma umudu hakkında konuşan deneyimli teknik adam, “Geçen sene de böyle bir periyot oynadık, bu süreç bize zor gelmiyor, çok mutlu ediyor. Asıl zor gelen milli takım araları. Aralar bize çok zarar veriyor. Onun dışında bu tempoya alıştık bu tempolar bizi mutlu ediyor. Ligi de karşılaştırırsak; ikisine de aynı önemi veriyoruz. Hem gruptan çıkmaya hem de ligde kötü gidişi iyiye çevirmeye çalışıyoruz. İkisi de bizim için çok önemli” açıklamalarında bulundu.

Kaynak:Trtspor