EURO 2016 D Grubu'ndaki ikinci maçında İspanya ile karşılaşacak olan A Milli Futbol Takımımız, mücadele öncesinde basın toplantısı düzenledi.

"HAKARET VE DALGA SINIRI AŞTI.."

Basın toplantısında konuşan Arda Turan, "Ülkemde hakaret ve dalga geçme sınırı aştı. Genç arkadaşlarımıza bunları yapmak haksızlık" dedi

İşte Arda Turan'ın açıklamaları;

Hırvat maçında baskıyı hissettik. Turnuva tecrübesini yavaş yavaş kazanıyoruz. İspanya maçında daha diri, arzulu olacağız. İspanya karşısında kazanmamız çok zor ama kazanırsak gruptan çıkabilmek adına önemli bir adım olacak. Takım arkadaşlarım Iniesta, Busquets ve Jordi Alba'yı çok seviyorum, ama bu milli maç elimden gelenin en iyisini yapacağım. Bir şeyi ispatlamaya ihtiyacım yok, bugüne dek ispatlayamadıysam bundan sonra bunu yapmak daha zor olur, çıkıp oynayacağım.

TURNUVAYA KATILMAK BİZİM İÇİN BAŞARIYDI

Turnuvada olabilmek bizim için başarıydı. Bundan sonra da oyun olarak kötü performans başarısızlık olur. Futbol mantalitesi olarak, İspanya'yı beğeniyorum. Favorilerim de İspanya ve Almanya. Fransa'nın da ev sahibi avantajı var. Moralsiz olduğum doğru.

BUNLARI YAPMAK HAKSIZLIK

Ülkemde ve basında hakaret ve eleştiriye varan cümleler, beni üzüyor. Sıkıntımın ve eleştirimin sebebi bu. Genç arkadaşlarımızın eleştirilmesi beni üzüyor. Haksızlık yapıldığını düşünüyorum. Ülkemde hakaret ve dalga geçmenin eleştiri kıvamına gelmesi beni üzüyor. Genç arkadaşlarımıza bunları yapmak haksızlık"