EURO 2016 start aldı… Ay-yıldızlılar, Hırvatistan ile yarın TSİ 16.00'da oynayacağı ilk maç için artık saatleri saymaya başladı. Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in takımla yaptığı son toplantıda yine tüm duyguları zirveye çıkardı. Sabah Gazetesinde yer alan habere göre; Terim'in "Arkanızda 79 milyon insanın duası ve desteği var, bunu unutmayın" diyerek sözlerine başladığı toplantıda şu ifadeleri kullandığı öğrenildi:

ONLAR BİZDEN KORKSUN

Bu ülkenin sizin vereceğiniz morale ihtiyacı var. Ay-yıldızlı bayrağımız sizin elinizde onu nereye taşımanız gerektiğini biliyorsunuz. Bizi favori gösteren yok. Rakiplerimiz güçlü olabilir. Ama benim favorim her zaman Türkiye, her zaman sizsiniz. İnandıktan sonra yenemeyeceğimiz takım yok. Rakipleri küçümsemeyin ama asla korkmayın. Sahaya çıkınca onlar bizden korksun.

BİZ BİR TAKIMIZ BUNU GÖSTERİN

Fatih Terim, konuşmasında sık sık takım olmanın önemine vurgu yaparken, "İyi olan ama az hata yapan kazanacak. Kendinize bakın! İhtiyacımız olan yeteneği, mücadeleyi sahada gösterin. Önce takım olmalıyız. Birbirinin hatasını kapatan, pozisyonlarda yardımlaşan ve savaşan ve asla pes etmeyen bir takım olmalıyız" dedi.