Bu sezon başında Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'tan, Fenerbahçe'ye transfer olan Caner Erkin, Sarı Lacivertli forma altında şu ana kadar harika bir performans sergilemişti.

Fenerbahçe'de 8 maçta 3 asistlik performans sergileyen Caner'i, sol bekte sıkıntı çektiğimiz bir dönemde A Milli Takımımız'ın teknik direktörü Şenol Güneş, uzun bir aradan sonra yeniden aday kadroya çağırmıştı.

İlk olarak Hırvatistan'la 3-3 biten hazırlık karşılaşmasında ilk 11'de forma giyen Caner Erkin, Hırvatlar'a karşı 1 asistle oynarken, Ruslar'ı boş geçmedi.

Sol tarafta iyi bir performans gösteren 32 yaşındaki milli oyuncumuz, rakibin 1-0 öne geçmesi sonrasında Kenan Karaman'ın golünde pası veren isim oldu.

26'da Kenan'a çok güzel bir orta yapan Caner, Milli forma altında 11. gol pasını vererek Cemil Turan ve Rıdvan Dilmen'i geçti, en çok asist yapan 7. oyuncu oldu. Yıldız oyuncumuz, Cenk'in çıkmasının ardından kaptan olan Hakan Çalhanoğlu'nun da son anlarda kenara gelmesiyle birlikte kaptanlık pazubandını takarak 90 dakikayı tamamladı.

Kaynak: Mynet Spor