Ljubisa Tumbakovic, Karadağ Futbol Federasyonu'nda milli futbolcu Nikola Vukcevic ile basın toplantısı düzenledi. Geçen hafta deplasmanda Kıbrıs Rum Kesimi ile oynadıkları ve 0-0 beraberebiten mücadelenin artık geride kaldığını belirten Ljubisa Tumbakovic, bu karşılaşmada takımının sergilediği oyundan memnun olmadığını kaydetti.

Türkiye'nin Kıbrıs Rum Kesimi'ne kıyasla daha güçlü bir rakip olduğunu belirten Ljubisa Tumbakovic, Türkiye mücadelesinde kadroda önemli değişiklikler yapacağını ifade etti.Ljubisa Tumbakovic, Türkiye'nin yakın geçmişte teknik direktör değişikliğine gittiğini anımsatarak, Mircea Lucescu'nun geçen bu süre zarfında gelecek vadeden bir milli takım ortaya çıkardığını vurguladı.

Mircea Lucescu'nun takımın oyun stilini değiştirdiğini ifade eden Ljubisa Tumbakovic, "Türkiye'nin bu oyuncu grubu, gerçekten iyi futbol oynuyor. Onları Romanya ve İrlanda Cumhuriyeti maçlarında izlemek güzeldi. Türkiye, oyuna hakim olmaya ve kilit oyuncularıyla sonuca gitmeye çalışan bir takım." ifadelerini kullandı.Ljubisa Tumbakovic, Mircea Lucescu'nun kariyerinde birçok başarı bulunduğunu hatırlatarak, "Onun harika bir milli takım oluşturacağına eminim."  şeklinde konuştu.

Türkiye'deki ligin de kalitesinin arttığına ve çok sayıda Türk futbolcunun Avrupa'nın önde gelen liglerinde forma giydiğine dikkati çeken Ljubisa Tumbakovic, "Yarınki maçta Türkiye'nin oyununu bozmaya çalışacağız." şeklinde konuştu.

VUKCEVİC: "ZOR BİR MAÇ BEKLİYORUZ"

Karadağ'lı milli futbolcu Nikola Vukcevic, Türkiye karşısında zor bir maçın kendilerini beklediğini ifade ederek, Türkiye'nin çok kaliteli oyunculardan kurulu bir takım olduğunu ifade etti.

Türkiye ile iki yıl önce de özel maçta karşılaştıklarını hatırlatan Nikola Vukcevic, "O tarihten sonra bizim takımda bazı isimler değişti. Biz her maça kazanmak için çıkıyoruz. Sahada elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.

Türkiye karşısında Kıbrıs Rum Kesimi mücadelesinde ortaya koydukları performansın üzerine çıkmak istediklerinin söyleyen Nikola Vukcevic, sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkarılan Stevan Jovetic'in eksikliğinin kendileri için handikap olabileceğini kaydetti.

Nikola Vukcevic, taraftarları önünde iyi bir maç oynamak istediklerini ifade ederken, Türk oyuncuların hepsini iyi tanımadığını ancak Roma'da forma giyen Cengiz Ünder'in Türkiye'nin en iyi isimlerinden biri olduğunu ifade etti.
Karadağ ile Türkiye arasında Podgorica Şehir Stadı'nda yarın oynanacak özel maç, TSİ 20.10'da başlayacak.
.