Moldova maçında 97. kez ay-yıldızlı formayı giyen Emre Belözoğlu'nun geçmiş dönemlerdeki tecrübesini takıma yansıtmak isteyen Şenol Güneş'in bu tercihinin tecrübeli oyuncuyu da şaşırttığı ortaya çıktı. Yakın çevresine ay-yıldızlı formayı yeniden giymeyi hiç beklemediğini ve böyle bir davetin kendisini çok mutlu ettiğini söyleyen Emre'nin, bu güveni boşa çıkarmamak için kampta gece gündüz mesai harcadığı ifade edildi. Takım arkadaşlarından büyük saygı gören 38 yaşındaki futbolcunun, ay-yıldızlı ekibe hem kaptanlık hem de ağabeylik yaptığı kaydedildi.

HİZMETİ SÜRECEK

Emre Belözoğlu dışında Burak Yılmaz ve Gökhan Gönül'ün de Teknik Direktör Şenol Güneş'e her konuda yardımcı olmaya çalıştığı belirtildi. Şenol Güneş sezon sonunda futbolu bıraksın veya bırakmasın Emre Belözoğlu'ndan yararlanmaya devam etmeyi düşünüyor.

Ay-yıldızlı hocanın yeşil sahalara veda etmesi halinde Emre'yi idari ya da teknik heyetin içerisine almayı düşündüğü ifade edildi. Bu sezon Başakşehir forması altında şampiyonluk kovalayan tecrübeli futbolcu sezon sonu kulübüyle yapacağı görüşmenin ardından bir karar vereceğini duyurmuştu.



Kaynak:Milliyet