2018 Dünya Kupası'nın favori ülkelerinden Brezilya Milli Takımı'nda teknik direktör Adenor Leonardo Bacchi (Tite), milli takım kadrosunu açıklayacak. TSİ ile 17.00'da açıklanacak kadro Türkiye'yi de yakından ilgilendiriyor.

Son 3 aylık zamanda Tite'nin yardımcıları sık sık Türkiye'ye gelerek Fenerbahçe'den Giuliano ve Beşiktaş'tan Anderson Talisca'yı yakından takip etti.

Tite'nin radarında olan iki yıldız oyuncu için kadro açıklaması büyük önem taşıyor. Tite'nin 15 kişilik kesin kadrosunun belli olduğu, geri kalan kısmın da şekilleneceği öğrenildi.

23-27 Mart tarihlerinde Rusya ve Almanya ile hazırlık maçları yapacak kadroyu duyuracak olan Tite'nin Giuliano ve Anderson Talisca kararı da merakla bekleniyor.

Brezilya basınında çıkan haberlere göre, hazırlık maçı kadrosunda olan futbolcuların, Mayıs ayında açıklanacak 2018 Dünya Kupası kadrosunda olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Son 2 aylık süreçte golleriyle yıldızlaşan ve son olarak Gençlerbirliği filelerini havalandıran Anderson Talisca ve Fenerbahçe'de kariyerinin en skorer günlerini yaşayan Giuliano için de oldukça heyecan verici bir gün olacak.

Kaynak : Fotomaç