Mücadele öncesinde son idmanı grip olduğu için tamamlayamayan Fenerbahçeli milli oyuncu Hasan Ali Kaldırım'ın yoğun bir tedavinin ardından ilk 11'de yer aldığı öğrenildi.

Teknik Direktör Şenol Güneş, Muhammed Şengezer, Efecan Karaca ve Oğuzhan Özyakup'u 23 kişilik kadroya almadı. Güneş'in ilk 11'de sahaya sürdüğü Emre Belözoğlu ve Burak Yılmaz'ın 1.5 yıllık milli forma hasreti sonra erdi. Emre ve Burak en son 6 Ekim 2017'de İzlanda'ya 3-0 yenildiğimiz Dünya Kupası Elemeleri maçında, oynamıştı. Bu arada Merih Demiral, Deniz Türüç ve Mert Günok Milli Takım'la ilk resmi maçlarına çıktı. Dorukhan Toköz ise ilk kez A Milli Takım düzeyinde sahada mücadele etti.

EMRE VE GÖKHAN SAKATLANDI

A Milli Futbol Takımımız, Arnavutluk karşısından 2 golle galip ayrılırken, 2 oyuncusunu da sakatlığa kurban verdi. İlk yarının sonunda ayağına darbe alan Gökhan Gönül, ikinci yarıya çıkamazken sakatlık geçiren Emre Belözoğlu da 65. dakikada oyundan çıkmak zorunda kaldı. İki futbolcunun durumu yapılacak kontroller sonrası netlik kazanacak.

OKAY: YENİ BİR SAYFA AÇIYORUZ

Milli Takım'ın başarılı isimlerinden Okay Yokuşlu, maçın ardından yaptığı açıklamada, "En iyi oyunumuzu sergilemesek de herkesin mücadelesi üst düzeydeydi. Yeni bir sayfa açıyoruz. Herkeste yeni bir başlangıcın heyecanı vardı" dedi.




Kaynak:Sabah