Zorlu karşılaşma öncesi İzlanda milli takım teknik direktörü Heimir Hallgrimsson, açıklamalarda bulundu.

- Türkiye'nin zor bir rakip olduğununun farkındayız! -

Milli takımımız hakkında görüşlerini paylaşan Heimir Hallgrimsson, "Türkiye, Hırvatistan'a karşı çok iyi oynadı. Çok iyi bir performans gösterdi. Bu nedenden dolayı böyle kritik maçta, böyle bir performans gösterdikten sonra yarınki maçta buna benzer bir önceki maçtaki taktik ve diziliş şeklinde çıkmasını bekliyoruz ve karşımızda zor bir rakibin olduğununun farkındayız ve bilincindeyiz." dedi.

- Galibiyet için elimizden geleni yapacağız! -

Kendisine sorulan '1 puan için mi 3 puan için mi oynayacakları' sorusuna da cevap veren Hallgrimsson, "Tabi ki bizim için 1 puan da iyi bir sonuç olacak ama biz takım olarak her zaman sahaya galibiyet için çıktığımız için yarın da bundan farklı bir durum olmayacaktır. Biz de maçı kazanmak için sahada elimizden geleni yapacağız." şeklinde konuştu.

- Son vuruşa kadar her şeyin değişibileceği bir gruptayız! -

I Grubu'nda hataya yer olmadığını söyleyen Heimir Hallgrimsson,"Grubumuzun durumuna baktığınız zaman grup çok açık ve eşit bir grup olduğunu düşünüyorum. Hatta şöyle söyleyebiliriz grup lideri tüm eleme gruplarına baktığınız zaman en düşük puanla birinci sırada olan bir grubun içerisindeyiz. Her şeyin son ana kadar son güne kadar açık olduğunun bilincindeyiz. Gerçekten de 4 tane takım var burada, dünya kupasına katılma olasılığı olan. Artık bu saatten sonra son maçın, son vuruşuna kadar her şeyin değişibileceği bir grup. Hata payının çok düşük olduğu hatta olmadığını söylebilecek kadar eşit durumdayız." ifadelerini kullandı.