A Milli Takım'ın yeni teknik direktörü Stefan Kuntz, imza töreninde Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ın teknik direktörü Sergen Yalçın ile ilgili sözlerinin tartışıldığının hatırlatılması üzerine, konuyla ilgili açıklamada bulundu.

Kuntz açıklamasında şu ifadeleri kullandı;

"Bu kesinlikle dalga geçmek gibi bir şey değild. "Sadece gerçek düşüncenin kalpten söylenirken, saygı unsuru barındırırken şaka yollu tarifiydi. Bana 'Oynadığın en iyi orta saha oyuncusu kim?' diye sorsalar, her zaman 'Sergen' derim. Kalpten söylenen, içinde saygı da barındıran bu küçük espriden yanlış anlaşılma oluştuysa özür dilerim. Ama insanlarla çalışma yolumun anlaşılması açısından sizlere fikir verdiğini düşünüyorum. Araya küçük şeyler katmak tarzımdır. Sergen'le henüz görüşmedim. Dört maç geçtikten sonra hocaları ve kulüpleri ziyaret turlarımız başlayacak. Çünkü telefonla görüşme yapmaktan ziyade yüz yüze görüşme yapmanın sağlıklı olduğunu düşünüyorum. Gerçekten bu küçük yanlış anlaşılmayı büyütmeye gerek yok."

STEFAN KUNTZ, SERGEN YALÇIN HAKKINDA NE SÖYLEMİŞTİ?

Stefan Kuntz, Milli Takım ile gerçekleşen imza töreninde "Sergen Yalçın'ı teknik direktör olarak gördüğümde kahkahalar attım. Bu kadar başarılı olduğunu görünce gurur duydum, mutlu oldum" ifadelerini kullanmıştı.

SİYAH BEYAZLI TEKNİK ADAM SERGEN YALÇIN, KUNTZ'A NE YANIT VERMİŞTİ?

Siyah Beyazlı teknik direktör Sergen Yalçın ise, "Stefan Kuntz benimle ilgili bir şeyler söyledi. Önce saçmaladı sonrasında toparlamaya çalıştı. Bir şey söylemek isterse direkt söylesin, öyle kıvırtmaya gerek yok" yanıtını vermişti. vermişti. 

Kaynak: NTV Spor