A Milli Futbol Takımı, Uluslar Ligi'nde 7 Eylül'de Rusya ve 10 Eylül'de deplasmanda İsveç ile oynayacağı karşılaşmalar öncesindeki ilk idmanını yaptı. Riva'da bir araya gelen milli takımın lejyonerleri Cenk Tosun, Cengiz Ünder ve Çağlar Söyüncü antrenman öncesinde A Spor'a konuştu. Everton forması giyen Cenk, yurda dönünce özlediğini anladığını belirterek, "İki tane önemli maça çıkacağız. İlk defa düzenlenecek Uluslar Ligi'nde gruptan lider çıkıp kısa yoldan Avrupa Şampiyonası'na gitmek istiyoruz. Başlangıcı iyi yaparak diğer maçlara konsantre olacağız" dedi..

İtalya'da Roma formasıyla ülkemizi temsil eden Cengiz Ünder, iyi başlamak istediklerini ifade etti. Rusya ile daha önce hazırlık maçında karşılaştıklarını hatırlatan genç oyuncu, "Onların zaaflarını biliyoruz. Bu maçı kazanmak için elimizden geleni yapacağız sonra da İsveç maçına bakacağız" diye konuştu.

Leicester City'e 22 milyon euro bonservis bedeliyle transfer olan Çağlar Söyüncü ise, "Herkes ciddiyeti farkında. Bizim için çok önemli maçlar. İnşallah en kısa zamanda maçlarımızı en iyi şekilde bitirmek istiyoruz" değerlendirmesini yaptı. Çağlar ayrıca, Cenk Tosun'un İngiltere'ye alışma sürecinde kendisine sürekli destek verdiğini belirtti.

GÖKHAN ÇIKARILDI

A Milli Futbol Takımı'nda Gökhan Gönül, sakatlığı nedeniyle aday kadrodan çıkarıldı. Sağ omuzundan sakat olan Gönül, Rusya ve İsveç maçlarında oynamayacak.

RUSYA HAZIRLIKLARI

A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar Ligi'nde Rusya ve İsveç ile oynayacağı maçların hazırlıklarına başladı. Riva'da yapılan ilkidmana; sakatlıkları bulunan Ömer Bayram, Hasan Ali ve Sinan Bolat katılmadı. Hafif sakatlığı bulunan Abdülkadir takımdan ayrı koştu. Pazar günü maçları olanlar yenileme çalışması yaptı. A Milliler çalışmayı çift kale maçla bitirdiler..