Cengiz Ünder'in A Milli Takım kampında sakatlanması kulübü Roma'yı harekete geçirdi.


Cengiz Ünder'in beklenmeyen sakatlığı A Milli Takım içerisinde büyük üzüntü yaşatırken bu sakatlık genç oyuncu Cengiz Ünder'in kulübü Roma'yı da derinden yaraladı.Son dönemdeki performansı ile takımının vazgeçilmezi haline gelen Cengiz Ünder'in sakatlığı sonrası Roma,Milli Takım yetkililerine ulaştı.

İtalya Serie A'da ve  Şampiyonlar Ligi'nde Barcelona ile çok önemli mücadelelere çıkacak olan Roma,takımın genç yıldızı Cengiz Ünder ile ilgili gelişmeler karşısında büyük tedirginlik yaşadığı ifade edildi.

Cengiz Ünder'in geçirdiği sakatlığın sol dizinden olduğu belirtildi.Diz sakatlıklarının çok ciddi olması nedeni ile Roma yönetimi tedirgin oldu.Milli yıldız Cengiz Ünder'in İrlanda karşısında oynatılmaması ise Roma'yı bir nebze rahatlattı.

Antrenmanda sadece düz koşu yapan Cengiz Ünder için Roma yönetimi milli takım doktorlarından aldıkları bilginin bu rahatlamaya etken olduğu öğrenildi.

Şuan için milli kadroda yer alan Cengiz Ünder'in İtalya'ya geri çağırılması üzerinde durulduğu öğrenildi.20 yaşındaki yıldız oyuncu,Roma'da oynadığı son 7 maçta 5 gol 1 asistle göz doldurdu.

TFF Başkan Vekili Ali Dürüst,Cengiz Ünder'in sakatlığı ile ilgili rahatlatan ifadeler kullandı.

Ali Dürüst'ün ifadeleri şu şekilde; 'Cengiz,Riva'da küçük bir sakatlık geçirdi.Durumunda korkulacak çok fazla bir şey yok diye düşünüyorum.'