2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu'nda Milli Takımımız, Eskişehir'de Hırvatistan'ı konuk etti. Mücadeleyi 75. dakikada Cenk Tosun'un attığı golle, Millilerimiz 1-0 kazandı.

A Milli Takımımız, tamam ya da devam maçında I Grubu'nun lideri Hırvatistan'la karşılaştı. Ukrayna'da yaşanan yenilginin etkilerini kadroda 7 değişikliğe giderek silmeye çalışan teknik Lucescu'nun yenilenmiş kadrosu, Modric'li Hırvatistan'ı sahadan sildi.

Bu maçta yaşanabilecek kötü bir sonuçta Dünya Kupası hayalleri yıkılacak olan A Milli Takım, rakibini Cenk Tosun'un tek golüyle yıkarak muhteşem bir zafere imza attı. Puanını 14'e çıkaran A Millilerimiz, 16 puanlı Hırvatistan'a iyice yaklaştı.

LİDERLİK ŞANSIMIZ BİLE VAR

Grubun diğer maçında da Millilerimize çok güzel haberler geldi. İzlanda sahasında Ukrayna'yı 2-0 mağlup etmesi millilerimize büyük avantaj sağladı.

Millilerimiz I Grubu'nda kalan 2 maçı olan İzlanda ve Finlandiya maçını kazanır, son maçta ise Ukrayna ile Hırvatistan berabere kalırsa A Millilerimiz Grup lideri olarak Dünya Kupası biletini cebine koymuş olacak.