Maça genç ağırlıklı bir kadroyla çıkan Fatih Terim'in öğrencileri, taraftarın da desteğini arkasına alarak bomba gibi bir başlangıç yaptı. 
14. dakikada  Oğuzhan Özyakup'un pasıyla topla buluşan Emre Mor, kaleciyi geçip topu boş kaleye yolladı. Milli formayla ilk golünü atan Emre, böylece skoru 1-0 yapmayı başardı. 
Golün ardından baskısını sürdüren millilerimiz, 24. dakikada farkı ikiye çıkaran golü buldu. Emre Çolak'ın sol kanattan kullandığı kornere çok iyi yükselen Ahmet Çalık, kafa vuruşu ile skoru 2-0 yapan golü attı. 
İlk yarının kalan bölümünde başka gol olmayınca soyunma odasına Türkiye'nin 2-0'lık üstünlüğüyle gidildi. 
İkinci yarıya da çok hızlı başlayan ay-yıldızlılar, Cengiz Ünver'le üçüncü golü buldu. Ceza sahası dışından sol ayağıyla sert bir şut çıkaran genç oyuncu, skor tabelasına 3-0'ı yazdırmayı başardı. 
Üçüncü golün ardından temposunu düşüren milliler, daha rölanti bir oyun sergilerken; Deniz Türüç, Serdar Gürler ve Kaan Ayhan gibi oyuncular, Fatih Terim'den forma şansı buldu. 
Son bölümde Türkiye kalesine gelen Moldova, duraklama dakikalarında şeref sayısına ulaştı. Ceza sahasının sol çaprazında topla buluşan Radu Ginsari, sert bir vuruşla Harun Tekin'i avladı maçın skorunu belirledi: 3-1.